Financiële planning

“Wij hebben overwaarde op onze woning. Wat zullen we daar mee doen?”
“Wat zijn de financiële gevolgen bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en/of overlijden?”
“Ik zou graag eerder willen stoppen met werken. Hoe kan ik dit bereiken? Is dit überhaupt wel mogelijk?”
“Wat gebeurt er met mijn vermogen na overlijden? Ik heb een samenlevingsovereenkomst, maar is dit wel afdoende? Wat kan er met een testament allemaal geregeld worden?”
“Ik wil graag een eigen bedrijf beginnen. Wat komt daar allemaal bij kijken en kan ik dan beter een eenmanszaak beginnen of is een B.V. voor mij gunstiger?”

Wij kunnen bovenstaande vragen voor u beantwoorden aan de hand van een inventarisatie van uw wensen nu en in de toekomst en een uitgebreide analyse van uw financiële situatie.

Onder meer de volgende deelgebieden worden daarbij onder de loep genomen:

  • Inkomen nu en in de toekomst (na pensionering)
  • Het vermogen
  • Arbeidsongeschiktheidsrisico
  • Overlijdensrisico
  • Woonlasten
  • Verzekeringen

Bij financiële planning willen we bereiken dat u als klant op de lange termijn over voldoende inkomen en vermogen beschikt om uw doelstellingen te bereiken en risico’s zoveel mogelijk te beperken. Wij stellen hiervoor een uitgebreid financieel advies op met eventueel de benodigde producten die u in het kader van uw persoonlijke financiële planning kunt afsluiten.

U wilt vrijblijvend meer informatie of een afspraak plannen met onze financiële planner? Bel T. 040 211 51 52 of mail naar info@fac-eindhoven.nl.

Ook in april nog belastingaangifte doen?

Het jaarlijkse ritueel van invullen van uw aangifte inkomstenbelasting verandert. Vanaf dit jaar mag u in maart én april aangifte doen. U ontvangt van de Belastingdienst ook sneller bericht over uw aangifte. We zetten de belangrijkste wijzigingen voor u op een rij. Lees verder >>

schade

Schade melden

U heeft schade? Heel vervelend. Bel snel T. 040 211 51 52, mail naar info@fac-eindhoven.nl of download hier het schadeformulier. Wij helpen u graag. >>

wijzigingen

Wijzigingen doorgeven

Wij blijven graag op de hoogte van wijzigingen bij u of uw gezinsleden. Zo kunnen we controleren of dat gevolgen heeft voor uw verzekeringen. >>

Informatie aanvragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij helpen u graag verder