Tarieven hypotheekadvies en bemiddeling

Hypotheekbemiddeling en advies

Voor het gehele adviestraject en de bemiddeling voor uw hypotheek brengen wij een vast bedrag van € 2.500,00 in rekening voor starters en € 2.750,00 voor doorstromers. Verder is dit bedrag inclusief overlijdensrisicoverzekeringen en woonlastenverzekeringen.

Hersteladvies beleggingsverzekering (woekerpolis)

Voor (herstel)advies inzake het oversluiten van uw beleggingsverzekering, woekerpolis of vergelijkbaar product in verband met de kapitaalopbouw voor uw hypotheek vragen wij € 400,00.

Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid (relatiebreuk of echtscheiding)

Voor ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid naar aanleiding van een relatiebreuk of echtscheiding hanteren wij een tarief van 800 EUR (inclusief de kosten voor een service provider). Mocht een service provider niet van toepassing zijn, dan wordt het bedrag lager. Wij geven hierover te allen tijde vooraf duidelijkheid.

Overige tarieven

Voor alle overige ‘losse’ producten vragen wij een vast tarief van € 400,-.
Hierbij moet u denken aan:

  • Lijfrenteopbouw / direct ingaande lijfrente
  • Kapitaalverzekering / beleggingsrekening
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering / woonlastenbeschermer
  • Overlijdensrisicoverzekering

Indien een hypotheekproduct via een serviceprovider wordt afgesloten, brengen wij die kosten eveneens bij u in rekening. Deze kosten bedragen maximaal € 470,-, maar vaak zijn deze lager. Indien een product via een service provider wordt afgesloten, brengen wij u hiervan uiteraard vooraf op de hoogte, zodat u direct van begin af aan weet waar u aan toe bent.

U wilt, vrijblijvend, meer informatie of een afspraak plannen met onze adviseur? Bel T. 040 211 51 52 of mail naar info@fac-eindhoven.nl.

Aflossingsvrije hypotheek toch verplicht aflossen?

Veel Nederlanders hebben een hypotheek afgesloten met een looptijd van 30 jaar. In de hypotheekvoorwaarden van banken staat vermeld dat de hypotheeklening na 30 jaar in zijn geheel wordt opgeëist. Lees verder >>

schade

Schade melden

U heeft schade? Heel vervelend. Bel snel T. 040 211 51 52, mail naar info@fac-eindhoven.nl of download hier het schadeformulier. Wij helpen u graag. >>

wijzigingen

Wijzigingen doorgeven

Wij blijven graag op de hoogte van wijzigingen bij u of uw gezinsleden. Zo kunnen we controleren of dat gevolgen heeft voor uw verzekeringen. >>

Informatie aanvragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij helpen u graag verder