Helderheid en begeleiding voor één vaste, lage prijs

Op het gebied van hypotheken adviseren wij u met betrekking tot alle zaken die met het aangaan van een langdurige verbintenis – een hypotheek – te maken hebben. En op een zo makkelijk mogelijke manier, zodat het voor u als klant helder is. U weet precies waar u aan begint. Wij begeleiden u volledig vanaf het eerste gesprek tot en met het passeren van de akte bij de notaris voor een vaste lage prijs. Ook indien u na verloop van tijd nog vragen heeft, beantwoorden wij die graag voor u en daar krijgt u geen factuur voor. Dus geen verrassingen achteraf, maar eerlijk, betrouwbaar, helder en transparant hypotheekadvies, passend bij de nieuwe manier van adviseren anno nu. Omdat wij vinden dat u daar recht op heeft.

Wij streven te allen tijde naar een excellent hypotheekadvies volgens de normen van de AFM.

Onze werkwijze

1. Gratis kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij laten u zien hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen. Tevens ontvangt u een maximale hypotheekberekening met een globale indicatie van de maandlasten. In de daarop volgende gesprekken gaan we uitgebreid in op de verschillende hypotheekvormen, rentevaste periode en de financiële gevolgen van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

2 Inventarisatie

Wij gaan samen met u uw wensen en uw persoonlijke situatie uitgebreid bespreken. Dit doen wij door een zogenaamd klantprofiel en risicoprofiel op te stellen, waarin de volgende zaken worden vastgelegd:

  • Uw wensen en doelstellingen
  • Uw financiële positie (inkomen en vermogen)
  • Pensioensituatie
  •  Uw risicobereidheid
  • Uw kennis en ervaring met financiële producten

3 Advies

In ons uitgebreide adviesrapport wordt naast de hypotheekvorm, rentevaste periode en de leningdelen uiteengezet welke risico’s verbonden kunnen zijn aan het afsluiten van een hypotheek. Na pensionering, bij overlijden, maar ook bij (langdurige) arbeidsongeschiktheid en werkloosheid moet de hypotheek tenslotte betaalbaar blijven. Al deze zaken komen terug in het adviesrapport. Wij gaan samen met u bekijken welke constructie het beste bij u past. Wij vergelijken daarbij de maandlasten en de voor- en nadelen van een aantal voor u relevante geldverstrekkers.

Wij gaan altijd geheel onafhankelijk te werk. Wij hebben geen enkel financieel belang bij de samengestelde  hypotheekconstructie. Evenmin hebben wij belang bij welke geldverstrekker de hypotheek uiteindelijk gaat lopen. Het enige belang wat wij hebben is uw belang. Samen met u zoeken wij naar de hypotheekconstructie die het beste bij u past, zodat u uiteindelijk een goede afgewogen keuze kunt maken. Wij vragen bij een of desgewenst bij meerdere geldverstrekkers een offerte aan.

4 Bemiddeling

Nadat u uw keuze heeft gemaakt, zorgen wij ervoor dat alle relevante zaken met betrekking tot het aangaan van de hypotheek in orde worden gemaakt. De complete administratieve afhandeling van de aanvraag van de offerte tot het passeren van de akten bij de notaris wordt door ons verzorgd. U hoeft zich hier niet mee bezig te houden, zodat u zich volledig kunt richten op uw nieuwe woning.

5 Nazorg

Nadat de hypotheek eenmaal loopt, gaat onze service verder. Mocht u namelijk naderhand nog vragen hebben over de hypotheek of het advies, dan staan wij voor u klaar. Gratis en voor niets, dus geen verplicht abonnement of extra kosten.

En dat alles voor één vaste, lage prijs!

U wilt meer informatie of een afspraak plannen met onze adviseur? Bel T. 040 211 51 52 of mail naar info@fac-eindhoven.nl.

Aflossingsvrije hypotheek toch verplicht aflossen?

Veel Nederlanders hebben een hypotheek afgesloten met een looptijd van 30 jaar. In de hypotheekvoorwaarden van banken staat vermeld dat de hypotheeklening na 30 jaar in zijn geheel wordt opgeëist. Lees verder >>

schade

Schade melden

U heeft schade? Heel vervelend. Bel snel T. 040 211 51 52, mail naar info@fac-eindhoven.nl of download hier het schadeformulier. Wij helpen u graag. >>

wijzigingen

Wijzigingen doorgeven

Wij blijven graag op de hoogte van wijzigingen bij u of uw gezinsleden. Zo kunnen we controleren of dat gevolgen heeft voor uw verzekeringen. >>

Informatie aanvragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij helpen u graag verder