Breng al uw leningen onder één dak

Een autolening, creditkaart, rood staan op uw betaalrekening of iets gekocht op afbetaling? Dit zijn stuk voor stuk leningen. Zonder dat u er erg in heeft betaalt u veel rente en aflossing. Maar als de nood het hoogst is, is de oplossing nabij. Welke?

Ach, wie staat er niet eens rood? Veel mensen denken daarbij alleen aan hun betaalrekening. Maar ook de uitgestelde betaling voor de auto van uw vrouw of het krediet op uw creditcard zijn leningen.

Beter overzicht, lagere rente

Niemand wil te veel rente betalen. Breng daarom al uw leningen onder bij één kredietverstrekker en bespaar veel geld. Op de eerste plaats krijgt u een beter overzicht van uw leningen. Daarnaast profiteert u van de lagere kosten en in veel gevallen ook van een lagere rente. Dat scheelt aanzienlijk in uw maandlasten. Mogelijk creëert u zelfs extra financiële ruimte om uw lening sneller af te lossen.

WOZ-krediet

Heeft u een eigen huis, dan kunt u wellicht gebruikmaken van een WOZ-krediet. Het is namelijk zo dat de WOZ waarde dan wordt afgezet tegen de hypotheek en het gewenst bedrag dat u wilt lenen. Hierin kunt u ook de andere leningen onderbrengen. Het WOZ-krediet lijkt op een doorlopend krediet, maar heeft een lagere (hypotheek)rente.

Meer weten over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie of wat een krediet voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

schade

Schade melden

U heeft schade? Heel vervelend. Bel snel T. 040 211 51 52, mail naar info@fac-eindhoven.nl of download hier het schadeformulier. Wij helpen u graag. >>

wijzigingen

Wijzigingen doorgeven

Wij blijven graag op de hoogte van wijzigingen bij u of uw gezinsleden. Zo kunnen we controleren of dat gevolgen heeft voor uw verzekeringen. >>

Informatie aanvragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij helpen u graag verder