Het sporten is weer begonnen

Samen rijden in een auto naar de uitwedstrijd van het voetbal en naar zwemles of school. Zijn de inzittenden wel verzekerd als u een ongeluk krijgt?

U moet er niet aan denken. Met een wagen vol kinderen krijgt u op weg naar een uitwedstrijd of naar school een ongeluk. Niet alleen u en uw kinderen, maar de kinderen van andere ouders kunnen daarbij gewond raken. Of erger: blijvend invalide of overlijden. Wie draait er dan voor de kosten op?
En wat als u straks niet meer kunt werken en inkomsten misloopt en hoe zit dat bij uw inzittenden?

Heeft u geen schade- en ongevallenverzekering inzittenden dan moet een inzittende  de schade claimen  bij de WA-verzekeraar van de schuldige partij. Het kan in sommige gevallen heel lang duren voor hierover duidelijkheid is.

Met een schade- of ongevallenverzekering inzittenden kunt u dit doemscenario ondervangen.

De Ongevallenverzekering Inzittenden vergoedt alleen schade bij overlijden en blijvende invaliditeit en vaak tot een maximaal bedrag. 

De Schadeverzekering Inzittenden vergoedt de werkelijke materiële en letselschade van alle inzittenden inclusief de bestuurder. Hier gaat dan ook onze voorkeur naar uit.  

Bij beide verzekeringen vind uitkering plaats; ongeacht wie er schuldig is aan het ongeval. 
Voor ongeveer € 3,50 per maand voorkomt u een hoop ellende en kunt u met een gerust hart iedereen meenemen tijdens uw uitstapjes.

Meer weten over de schade- en ongevallenverzekering inzittenden? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag.

schade

Schade melden

U heeft schade? Heel vervelend. Bel snel T. 040 211 51 52, mail naar info@fac-eindhoven.nl of download hier het schadeformulier. Wij helpen u graag. >>

wijzigingen

Wijzigingen doorgeven

Wij blijven graag op de hoogte van wijzigingen bij u of uw gezinsleden. Zo kunnen we controleren of dat gevolgen heeft voor uw verzekeringen. >>

Informatie aanvragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij helpen u graag verder