Voordeligere pechhulp vanaf 2,92 per maand!

Als ANWB lid betaal je teveel voor je pechhulp, ook wel de wegenwacht genoemd. Er zijn daarom alternatieven om voordeliger uit te zijn voor deze dienstverlening.

Het Financieel Adviescentrum Eindhoven heeft onderzoek gedaan naar drie dienstverleners voor pechhulp; ANWB, Allianz en Route Mobiel en de verschillende onderdelen van elke dienstverlening onder de loep genomen.

De conclusie van ons onderzoek is dat het verzekeren van pechhulp bij Allianz de voordeligste oplossing is. Uiteraard geldt bij pechhulp ook dat het afsluiten van het juiste pakket afhankelijk is van de persoonlijke wensen. Graag neemt onze adviseur vrijblijvend de tijd om hierin het juiste advies te geven en u te informeren over de resultaten van ons onderzoek.

Neem als lid van de ANWB voor 15 november contact met ons op indien u wilt besparen op uw premie voor pechhulp!

schade

Schade melden

U heeft schade? Heel vervelend. Bel snel T. 040 211 51 52, mail naar info@fac-eindhoven.nl of download hier het schadeformulier. Wij helpen u graag. >>

wijzigingen

Wijzigingen doorgeven

Wij blijven graag op de hoogte van wijzigingen bij u of uw gezinsleden. Zo kunnen we controleren of dat gevolgen heeft voor uw verzekeringen. >>

Informatie aanvragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij helpen u graag verder